Interieur oplossingen gemaakt door Volders.

Een meerwaarde in elke woning.

In een huis wordt er geleefd. Het is dan ook belangrijk dat jij je goed voelt in jouw woning. Waar staal vroeger voornamelijk als constructiemateriaal werd gebruikt omdat het sterk en praktisch is, zien we het de dag van vandaag meer en meer terugkomen in vele woningen.

Volders ontwerpt, maakt en plaats allerhande soorten verschillende stalen toepassingen die jouw woning gegarandeerd een meerwaarde zal geven. De robuuste look, gecombineerd met het duurzame aspect is iets wat veel mensen aanspreekt. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele verschillende materialen waarmee staal perfect samengaat. Denk maar aan hout, glas of steen.

De toepassingen zijn eindeloos. Zo hebben wij doorheen de jaren al vele verschillende projecten mogen uitwerken, en dat met succes. Hieronder vind je een kleine opsomming van projecten waarmee wij al eerder in aanraking zijn gekomen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze onderaan de pagina eenvoudig stellen. Onze experts komen graag een keer langs om u vrijblijvend advies te geven over een stalen toepassing in uw woning.

Een overzicht van wat wij doen.

Interesse in een project?

Praat er over met onze expert!

Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op! Een vraag stellen kan hier.