Stalen balustrades of stalen scheidingen op maat laten maken

Stalen balustrades of stalen scheidingen op maat laat je maken door Volders. Al meer dan 20 jaar biedt Volders een goede houvast wanneer dat het meeste nodig is. Onze stalen balustrades, stalen scheidingen en stalen leuningen worden gemaakt van kwalitatief staal. Wij fabriceren al onze stalen balustrades op maat & stalen leuningen op maat met vakmanschap. Nergens een onafgewerkt randje of onbehandeld stukje staal bij onze stalen scheidingen. Wanneer jij een stalen balustrade of stalen scheiding laat maken bij Volders krijg jij een echte eyecatcher in jouw woning. Heel vaak zien we een stalen balustrade met glas in woningen voorkomen. Zo een stalen balustrade met glas is namelijk praktisch. Glas is een relatief licht product, en het laat ook nog eens voldoende licht door. Wanneer jij een stalen scheiding met glas laat maken bij ons meten wij altijd eerst de lengte en hoogte op. Dan kunnen wij meteen een goede prijsinschatting maken die aansluit bij jouw wensen. Stalen balustrades, stalen scheidingen of stalen leuningen laten maken (eventueel in combinatie met glas) doe je bij Volders, de expert in maatwerk in huis.

Het verschil tussen een stalen balustrade en stalen leuning

Een stalen balustrade op maat of een stalen leuning op maat. Waar zit het verschil? Een stalen balustrade is vooral een esthetisch onderdeel in een woning. Hoewel de eigenschappen van een stalen balustrade deels overlappen met van een stalen leuning zitten er ook verschillen in. Zo moet een stalen balustrade er vooral goed uit zien, en heeft deze als functie het afschermen van een ruimte. Met een stalen balustrade op maat creëer je dit gevoel van afscherming. Kleine kinderen of huisdieren van een onaangenaam ongeluk beschermen doe je met een stalen balustrade op maat van Volders. Een stalen leuning op maat kent dan weer voornamelijk een praktische functie. Creëer grip met een stalen leuning op maat van Volders. Onze stalen leuningen op maat kunnen op verschillende plaatsen ingezet worden. Uiteraard is de meest voorkomende plaats voor zo een stalen leuning de trap. Hier is het belangrijk dat je jezelf goed kan vasthouden aan een bijvoorbeeld een stalen leuning. Een stalen leuning laten maken of een stalen balustrade op maat laten maken? Praat er vrijblijvend over met onze experts!

stalen leuning op maat
Stalen scheiding op maat

Meer weten over een stalen balustrade, stalen scheiding of stalen leuning op maat?

Bel of mail Peter, expert in maatwerkoplossing in- en rondom woningen.
Krijg persoonlijk advies op maat in mensentaal. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Stalen balustrades en stalen scheidingen laten maken in alle vormen en maten

Stalen balustrades

Stalen balustrades zorgen voor een afscheiding van een ruimte. Een stalen balustrade plaats je vaak uit veiligheid.

stalen leuning op maat

Stalen scheidingen

Een stalen scheiding is een veelgebruikt synoniem voor stalen balustrade. Een stalen scheiding benadrukt vooral de functie van een stalen balustrade.

stalen leuning op maat
stalen balustrade met glas

Stalen leuningen

Stalen leuningen geven een houvast waar nodig. Stalen leuningen zien wij vaak terugkomen bij trappen. 

Stalen trapbalustrades

Stalen trapbalustrades beschermen gevaarlijke trapgaten. Zonder een stalen trapbalustrade ligt deze trapholte gevaarlijk open, met alle mogelijke gevolgen van dien.

Stalen trapleuningen

Stalen trapleuningen kunnen niet ontbreken bij het plaatsen van een trap. Een stalen trapleuning zorgt er voor dat jij veilig de trap op- en af gaat.

Stalen trappen

Stalen balustrade met glas

Stalen balustrades met glas zien er altijd goed uit. Het glas zorgt er voor dat er genoeg licht doorgelaten wordt. Een stalen balustrade met glas is zowel een esthetische als praktische oplossing.

Stalen balustrade op maat
Stalen scheiding op maat

Stalen balustrade voor balkon

Stalen balustrades voor een balkon kan niet ontbreken bij het plaatsen van zo een balkon. Onze stalen balkonbalustrades zijn behandeld en kunnen alle weersomstandigheden aan zonder kwaliteit te verliezen.

Meer over stalen balustrades / stalen scheidingen op maat?

Stalen trapleuning of stalen balustrade bij jouw trap

Zoals hierboven ook al aangehaald vinden een stalen balustrade of stalen leuning vaak in de buurt van een trap. Dat heeft natuurlijk meerdere redenen. Neem nu een stalen balustrade op maat. Bovenaan een trap wil je afscherming creëren tussen de overloop en het gat wat de trap creëert. Een stalen balustrade bij een trap zorgt er voor dat jouw ruimte is afgeschermd en dat kinderen (of eventueel huisdieren) geen ongelukjes meemaken. Stalen balustrades bij trappen bestaan in allerlei vormen en maten. Stalen balustrades bij trappen die volledig bestaan uit staal? Of toch een stalen trap balustrade met glas en / of hout? Volders maakt maatwerk voor jouw woning. Een trap is natuurlijk niets zonder een goede stalen leuning. Een stalen trapleuning biedt de nodige grip bij het opgaan en afgaan van de trap. Voor jongeren en ouderen is een trap op- en afdalen net wat moeilijker. Een stalen trapleuning ondersteunt daarbij. Zoek jij een stalen trapleuning op maat? Stalen trapleuningen laat je maken door Volders. Vraag vrijblijvend advies. Wij komen graag langs om jouw situatie te bekijken!

Stalen balustrade op maat voor jouw balkon

Onze stalen balustrades zijn er niet alleen voor binnen. Stalen balkonbalustrades moeten wij bij Volders regelmatig maken en plaatsen. Deze stalen balkonbalustrades bestaan in de meeste gevallen alleen maar uit staal, en niet een extra product zoals hout. Dit uiteraard omdat een stalen balustrade op een balkon tegen alle weerselementen bestand moet zijn. Een volledig stalen balkonbalustrade die goed behandeld is biedt hier de beste oplossing in. Zo een stalen balkonbalustrade is namelijk makkelijk te onderhouden, en vergaat niet doordat er geen organisch product zoals hout gebruikt wordt. Ook voor stalen balkonbalustrades voor buiten ben je bij Volders aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel hieronder een vraag, of bel gerust!  

Meer weten over een stalen balustrade, stalen scheiding of stalen leuning op maat?

Stel hieronder vrijblijvend een vraag of neem contact op. Wij geven graag advies en bieden indien gewenst een oplossing op maat.

Bekijk ander maatwerk voor in huis

Bekijk onze laatste projecten op Instagram