Stalen balustrades op maat laten maken

Een stalen balustrades op maat laat je maken door Volders. Al meer dan 20 jaar biedt Volders een goed houvast wanneer dat nodig is. Onze stalen balustrades worden gemaakt van kwalitatief staal. Wij werken al onze stalen balustrades op maat tot in de laatste details af. Je zult nergens een onafgewerkt randje of onbehandeld stukje staal vinden wanneer je een stalen balustrade van Volders bekijkt. Wanneer jij een stalen balustrade of stalen balustrade met glas laat maken bij Volders krijgt jouw woning de eyecatcher die het verdient. Heel vaak zien we een stalen balustrade met glas in woningen voorkomen. Zo een stalen balustrade met glas is heel praktisch. Glas is een relatief licht product, en laat natuurlijk ook nog eens voldoende zonlicht door. Wanneer jij een stalen scheiding met glas laat maken bij ons meten wij altijd eerst alles op. Dan kunnen wij meteen een goede prijsinschatting maken die aansluit bij jouw wensen. Stalen balustraden laten maken met of zonder glas doe je bij Volders, de expert in maatwerk in huis.

Het verschil tussen een stalen balustrade en een stalen leuning

Een stalen balustrade op maat of een stalen leuning op maat. Wat is het verschil? Een stalen balustrade is vooral een esthetisch onderdeel. Hoewel een stalen balustrade deels overlapt met een stalen leuning, moet een stalen balustrade er vooral goed uit zien en een ruimte afschermen. Met een stalen balustrade op maat creëer je een gevoel van afscherming. Kleine kinderen of huisdieren van een onaangenaam ongeluk beschermen doe je met een stalen balustrade op maat van Volders. Een stalen leuning op maat kent dan weer praktische functie. Creëer grip met een stalen leuning op maat van Volders. Onze stalen leuningen op maat kunnen op verschillende plaatsen ingezet worden. Uiteraard is de meest voorkomende plaats voor zo een stalen leuning de trap. Hier is het belangrijk dat je jezelf goed kan vasthouden aan zo een stalen leuning. Een stalen leuning laten maken of een stalen balustrade op maat laten maken? Praat er vrijblijvend over met onze experts!

valbeveiliging trap
balkon railing

Meer weten over een stalen balustrade op maat?

Bel of mail Peter, expert in maatwerkoplossing in en rondom woningen.
Krijg persoonlijk advies op maat in mensentaal. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Stalen balustrades laten maken in alle vormen en maten

Stalen balustrades

Stalen balustrades zorgen voor een afscheiding van een ruimte. Een stalen balustrade plaats je vaak uit veiligheid.

valbeveiliging trap

Balustrade zwart staal

Onze balustrades worden bijna altijd gemaakt in zwart staal. Balustrades met zwart staal geven een stoere en industriële look.

stalen railing op maat
valbeveiliging balkon

Stalen balustrade met glas

Stalen balustrades met glas zien er altijd goed uit. Het glas zorgt er voor dat er genoeg licht doorgelaten wordt. Een stalen balustrade met glas is zowel een esthetische als praktische oplossing.

Stalen balustrades trap

Stalen trapbalustrades beschermen gevaarlijke trapgaten. Zonder een stalen trapbalustrade ligt deze trapholte gevaarlijk open, met alle mogelijke gevolgen van dien.

balkon railing

Balustrade balkon staal

Stalen balustrades voor een balkon kunnen niet ontbreken bij het plaatsen van zo een balkon. Onze stalen balkonbalustrades zijn behandeld en kunnen alle weersomstandigheden aan zonder kwaliteit te verliezen.

Meer over stalen balustrades op maat?

Stalen trapleuning of stalen balustrade bij jouw trap

Zoals hierboven ook al aangehaald is een stalen balustrade of stalen leuning vaak om en bij een trap. Dat heeft natuurlijk meerdere redenen. Neem nu een stalen balustrade op maat. Bovenaan een trap wil je afscherming creëren tussen de overloop en het gat wat de trap creëert. Een stalen balustrade bij een trap zorgt er voor dat jouw ruimte is afgeschermd en dat kinderen of eventueel huisdieren geen ongelukjes meemaken. Stalen balustrades bij trappen bestaan in allerlei vormen en maten. Stalen balustrades voor trappen met alleen maar staal? Of toch een stalen trapbalustrade met glas of hout? Volders maakt maatwerk voor jouw woning. Een trap is natuurlijk niets zonder een goede stalen leuning. Een stalen trapleuning biedt de nodige grip bij het opgaan en afgaan van de trap. Voor jongeren en ouderen is een trap op- en afdalen minder evident. Een stalen trapleuning ondersteunt daarbij. Zoek jij een stalen trapleuning op maat? Stalen trapleuningen laat je maken door Volders. Vraag vrijblijvend advies. Wij komen graag langs om jouw situatie te bekijken!

Stalen balustrade voor jouw balkon

Onze stalen balustrades zijn niet alleen voor binnen. Stalen balkonbalustrades moeten wij bij Volders regelmatig maken. Deze stalen balkonbalustrades bestaan in de meeste gevallen alleen maar uit staal met soms een extra product zoals hout of glas. Dit uiteraard omdat een stalen balustrade op een balkon tegen alle weerselementen moet kunnen. Een volledig stalen balkonbalustrade die goed behandeld is biedt hier de beste oplossing in. Zo een stalen balkonbalustrade is namelijk makkelijk te onderhouden, en vergaat niet doordat er geen organisch product zoals hout gebruikt wordt. Ook voor stalen balkonbalustrades voor buiten ben je bij Volders op het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel hieronder een vraag, of bel gerust!

Meer weten over een stalen balustrade op maat?

Stel hieronder vrijblijvend een vraag of neem contact op. Wij geven graag advies en bieden indien gewenst een oplossing op maat.

Bekijk ander maatwerk voor in huis

Bekijk onze laatste projecten op Instagram