Stalen leuning op maat laten maken

Een stalen leuning op maat laat je maken door Volders. Al meer dan 20 jaar biedt Volders een goed houvast wanneer dat nodig is. Onze stalen leuningen worden gemaakt van kwalitatief staal. Wij werken al onze stalen leuningen op maat tot in de laatste details af. Je zult nergens een onafgewerkt randje of onbehandeld stukje staal vinden wanneer je een stalen leuning van Volders bekijkt. Wanneer jij een stalen leuning laat maken bij Volders krijgt jouw woning de eyecatcher die het verdient. Wanneer jij een stalen leuning laat maken bij ons meten wij altijd eerst alles op. Dan kunnen wij meteen een goede prijsinschatting maken die aansluit bij jouw wensen. Stalen leuningen laten maken doe je bij Volders, de expert in maatwerk in huis.

Het verschil tussen een stalen leuning en een stalen balustrade

Een stalen leuning op maat of een stalen balustrade op maat. Wat is het verschil? Een stalen leuning op maat kent een praktische functie. Creëer grip met een stalen leuning op maat van Volders. Onze stalen leuningen op maat kunnen op verschillende plaatsen ingezet worden. Uiteraard is de meest voorkomende plaats voor zo een stalen leuning de trap. Hier is het belangrijk dat je jezelf goed kan vasthouden aan zo een stalen leuning. Een stalen balustrade is vooral een esthetisch onderdeel. Uiteraard overlapt een stalen leuning ook regelmatig met een stalen balustrade. Zo een stalen balustrade moet er vooral goed uit zien, en moet een ruimte afschermen. Kleine kinderen of huisdieren van een onaangenaam ongeluk beschermen doe je met een stalen balustrade op maat van Volders. Een stalen leuning laten maken of een stalen balustrade op maat? Praat er vrijblijvend over met onze experts!

stalen leuningen op maat
stalen leuning

Meer weten over een stalen leuningen op maat?

Bel of mail Peter, expert in maatwerkoplossing in en rondom woningen.
Krijg persoonlijk advies op maat in mensentaal. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Stalen leuningen laten maken in alle vormen en maten

Stalen trapleuningen

Stalen trapleuningen kunnen niet ontbreken bij het plaatsen van een trap. Een stalen trapleuning zorgt er voor dat jij veilig de trap op- en af gaat.

Stalen trapleuning stalen spiltrap
stalen leuning

Stalen leuningen

Stalen leuningen geven een houvast waar nodig. Stalen leuningen zien wij vaak terugkomen bij trappen. 

Stalen trapleuning op maat

Stalen trapleuningen op maat bieden de perfecte oplossing voor iedere trap. Al onze stalen trapleuningen op maat zijn tot op de cm uitgemeten en passend.

Stalen trapleuning Stalen draaitrap
stalen balkonrailing stalen balustrade balkon

Stalen leuning zwart

Stalen leuningen zien we vaak in het zwart. Een zwarte stalen leuning past in ieder huis en geeft een stoere en industriële uitstraling.

Meer over stalen leuningen op maat?

Stalen trapleuning op maat

Een stalen trapleuning op maat is de meest voorkomende vorm van alle stalen leuningen die wij maken. Dat heeft natuurlijk meerdere redenen. Een trap is een gevaarlijke plek. Met een stalen trapleuning op maat van Volders zorg je er voor dat je de nodige grip hebt bij het op- en afgaan van de trap. Voor jongeren en ouderen is een trap op- en afdalen minder evident. Een stalen trapleuning ondersteunt daarbij. Zoek jij een stalen trapleuning op maat? Stalen trapleuningen laat je maken door Volders. Vraag vrijblijvend advies. Wij komen graag langs om jouw situatie te bekijken. Onze stalen trapleuningen bestaan in allerlei vormen en maten. Stalen trapleuningen met alleen maar staal? Of toch een stalen trapbalustrade met glas of hout? Volders maakt maatwerk voor jouw woning. Een trap is natuurlijk niets zonder een goede stalen leuning.

Meer weten over een stalen leuning of stalen trapleuning op maat?

Stel hieronder vrijblijvend een vraag of neem contact op. Wij geven graag advies en bieden indien gewenst een oplossing op maat.

Bekijk ander maatwerk voor in huis

Bekijk onze laatste projecten op Instagram