Stalen overkappingen op maat laten maken

Stalen overkappingen op maat laten maken, een complex proces waarbij de kleinste details belangrijk worden. Het maken van een stalen overkapping op maat begint bij het opmeten van de juiste elementen. Vanzelfsprekend is de grootte van de stalen overkapping essentieel. Maar niet alleen de grootte van de stalen overkapping op maat is belangrijk, uiteraard speelt het gewicht een minstens zo belangrijke rol. De muur of constructie waar de stalen overkapping op maat aan bevestigd moet worden of waar deze op rust moet het gewicht van de stalen overkapping kunnen dragen. Wil je een stalen overkapping laten maken? Volders is de expert en maakt al meer dan 20 jaar stalen overkappingen op maat. Het begon allemaal bij het maken van stalen overkappingen op maat voor bedrijven, maar we zien deze stalen overkappingen op maat nu ook de particuliere woningmarkt veroveren. Een stalen overkapping aan huis zien we steeds vaker terugkomen. Maar ook stalen overkappingen op maat in tuinen of stalen terrasoverkappingen zijn aan een opmars bezig.

Stalen overkapping met glas

Een stalen overkapping bestaat vaak uit dezelfde onderdelen. Het begint allemaal met de stalen constructie van de overkapping. Deze stalen constructie is de basis van de overkapping. Op de stalen constructie rust het gewicht van de hele overkapping en alle onderdelen die hierin verwerkt zijn. Over de stalen constructie van de overkapping moet goed nagedacht worden. Uiteraard moet de hele stalen constructie van de overkapping passen binnen de voorziene ruimte. Daarnaast moet de stalen constructie van de overkapping ook het gewicht van het hele object kunnen dragen. Om verschillende redenen zien we vaak een stalen overkapping met glas. Glas in een stalen overkapping is namelijk een relatief licht product wat het gewicht van de totale constructie kan drukken. Daarnaast zorgt het glas in de stalen overkapping er ook voor dat er voldoende licht doorschijnt. Glas in een stalen overkapping is iets wat wij bij Volders regelmatig moeten maken en plaatsen. Ben jij op zoek naar een stalen overkapping met glas op maat? Praat er vrijblijvend over met ons! Wij bekijken graag jouw situatie en bieden een oplossing op maat.

stalen overkapping aan huis
stalen overkapping aan huis

Meer weten over stalen overkappingen op maat?

Bel of mail Peter, expert in maatwerkoplossing in en rondom woningen.
Krijg persoonlijk advies op maat in mensentaal. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Stalen overkappingen laten maken in alle vormen en maten

Stalen overkapping

Stalen overkappingen zijn niet meer weg te denken in en rondom woningen. Ook komen stalen overkappingen vaak voor in tuinen of op terrassen. 

stalen overkapping laten maken

Stalen overkappingen aan huis

Stalen overkappingen aan huis zijn er in allerlei maten. Een kleine stalen overkapping aan huis bij de voordeur? Of een grote stalen overkapping aan huis voor de auto?

stalen overkapping aan huis
Stalen overkapping met glas

Stalen overkapping glas

Een stalen overkapping met glas is een veelgebruikte combinatie. Zo is een stalen overkapping met glas praktische en esthetische oplossing.

stalen scheidingen op maat

Stalen overkapping terras

Ook op terrassen kan een stalen overkapping een goede oplossing zijn. Een stalen overkapping op terras zorgt er voor dat jij altijd kan genieten van jouw terras, goed of slecht weer.

Stalen constructie overkapping

De stalen constructie van een overkapping is van essentieel belang. De stalen constructie van een overkapping is namelijk de drager van het geheel en moet tot in de laatste details kloppen.

stalen overkapping constructie

Stalen overkapping tuin

Een stalen overkapping in de tuin is een moderne en praktische oplossing. Zo wordt een stalen overkapping vaak als basis gebruikt voor een zithoek / loungeruimte.

stalen overkapping terras
stalen afdak op maat

Stalen afdak

Een stalen afdak op maat wordt vaak geplaatst vanuit een functioneel standpunt. Zo kan een stalen afdak functioneren als waterafvoer, maar ook als bescherming van allerlei verschillende voorwerpen.

Meer over stalen overkappingen op maat

Stalen overkapping aan huis, in de tuin of op terras

Een stalen overkapping kan op verschillende locaties geplaatst worden. Een stalen overkapping aan huis komt vaak voor. Zo een stalen overkapping aan huis kan klein zijn. Denk maar aan een stalen overkapping aan huis bij de voordeur. Deze stalen overkapping aan huis zorgt er voor dat de wachtende gast aan de voordeur droog staat wanneer het regent. Ook breekt zo een kleine stalen overkapping aan huis de gevel, iets wat van uit een esthetisch standpunt een goede oplossing kan zijn. Ook zien we een stalen overkapping in tuinen vaak voorkomen. Niets wat er beter uit ziet dan een stalen overkapping in de tuin met mooie zwarte stalen deuren. Een stalen overkapping in de tuin kan groot en klein zijn. Vaak zien we dat een stalen overkapping in de tuin gecombineerd wordt met een zithoek / loungeruimte. Zo een stalen overkapping in de tuin is een goede basis voor vele gezellige zomeravonden. Ook een stalen overkapping bij een terras komt regelmatig voor. Wanneer je een mooi terras hebt, maar het weer is toch wat twijfelachtig, dan ben je met een stalen overkapping op terras altijd veilig. Ook voor een stalen overkapping op terras zijn er weer ontelbaar veel verschillende mogelijkheden en constructies. Stalen overkappingen op terras die open en dicht kunnen? Geen probleem voor ons. Wil je meer weten over een stalen overkapping aan huis, stalen overkapping in de tuin of stalen overkapping op terras? Wij bespreken graag jouw plannen, en komen met een vrijblijvend voorstel op maat van jouw wensen!

Stalen afdak laten maken

Ook voor een volledig stalen afdak op maat kan je een beroep doen op Volders. In tegenstelling tot een stalen overkapping heeft een stalen afdak op maat vaak een heel praktische functie. Zo kan je een stalen afdak laten maken om de afwatering beter te laten verlopen. Een stalen afdak op maat kan zowel klein als groot zijn. Afhankelijk van jouw wensen tekenen wij een stalen afdak op maat en bepalen wij de materialen. Interesse in een stalen afdak op maat? Laat gerust wat weten!

Meer weten over stalen overkappingen op maat?

Stel hieronder vrijblijvend een vraag of neem contact op. Wij geven graag advies en bieden indien gewenst een oplossing op maat.

Bekijk ander maatwerk voor in huis