Stalen deuren op maat laten maken

Stalen deuren laten maken doe je bij Volders. Volders is expert in het maken van stalen deuren op maat, en dat al meer dan 20 jaar. Al voor de introductie van commerciële stalen deuren in de particuliere markt in 2015 maakt Volders allerlei soorten stalen deuren op maat. Zo maakten wij stalen deuren op maat voor verschillende bedrijven. De laatste jaren zien wij meer en meer particulieren die stalen deuren laten maken voor een woning. Wil jij stalen binnendeuren laten maken of stalen deuren met glas laten maken? Wij helpen je graag met jouw project.

Stalen deuren, of toch industriële deuren?

Wanneer wij het hebben over stalen deuren op maat laten maken zien we meerdere termen regelmatig voorbij komen. Denk maar aan steellook deuren op maat of industriële deuren op maat. Beide zijn ongeveer hetzelfde als een stalen deur op maat, maar toch ook net weer wat anders. Steellook deuren op maat zijn, zoals de naam al doet vermoeden, geen echte volle stalen deuren op maat maar deuren die minder staal nodig hebben. Wanneer jij steellook deuren wil laten maken zijn er verschillende mogelijkheden in materiaalkeuze. Vraag vrijblijvend advies wanneer jij op zoek bent naar steellook deuren op maat. Want in principe maken wij geen steellook deuren en gebruiken wij wel degelijk staal in onze deuren, er zijn veel alternatieven die in de buurt komen die wij wel kunnen bieden. 

Industriële deuren op maat komen dan weer uit de zware industrie. Voordat de commerciële stalen deuren op maat hun intrede deden in woningen, werden industriële deuren op maat uit fabriekshallen gehaald en in woningen geplaatst. Deze stalen industriële deuren sloegen duidelijk aan bij de particulieren markt. Het industriële stijltje is niet meer weg te denken uit woningen. Wil jij ook industriële deuren laten maken? Vraag vrijblijvend advies aan ons.

steellook deuren

Meer weten over een stalen deur op maat?

Bel of mail Peter, expert in maatwerkoplossing in en rondom woningen.
Krijg persoonlijk advies op maat in mensentaal. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Stalen deuren laten maken in alle vormen en maten

Stalen deuren

Stalen deuren, in vele woningen zien we ze meer en meer. Bij Volders maken wij stalen deuren op maat in alle vormen en soorten.

Stalen deuren op maat

Stalen deuren met glas

Stalen deuren met glas zien we zeer veel als binnendeuren. Bij stalen deuren met glas laat je veel licht binnen. 

Stalen deuren met glas op maat
Stalen taatsdeur op maat

Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren is een mechanisme wat vaak gebruikt wordt bij stalen deuren. Een centrale spil zorgt er voor dat stalen taatsdeuren in evenwicht kunnen blijven.

Steellook deuren

Steellook deuren zien er uit als echte stalen deuren, maar zoals de naam al doet vermoeden bestaan steellook deuren uit andere materialen.

Stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren, een echte eye-catcher in jouw woning. Stalen binnendeuren kunnen verschillende openingsmechanismen hebben.

Stalen binnendeur op maat

Stalen schuifdeur

Stalen schuifdeuren zijn enorm praktisch en besparen veel ruimte. Zo moet je bij een stalen schuifdeur geen rekening houden met de draaicirkel van de deur.

Stalen schuifdeur op maat
Industriele deuren op maat

Industriële deuren

Industriële deuren is waar het allemaal mee begon. Wij maken industriële deuren voor in jouw woning.

Stalen scharnierdeur op maat

Stalen scharnierdeur

Stalen scharnierdeuren werken zoals traditionele deuren. Een scharnier aan de zijde van de stalen scharnierdeuren zorgt er voor dat de deur openzwaait. 

Meer over stalen deuren op maat

Stalen binnendeuren met glas

In woningen zien we meer en meer stalen binnendeuren op maat. Deze stalen deuren binnendeuren worden vaak voorzien van glas. Stalen deuren met glas geven laten veel licht door, en dat is iets wat natuurlijk wenselijk is in iedere woning. De kunst is om er voor te zorgen dat deze stalen binnendeuren op maat toch nog heel gebruiksvriendelijk zijn. Stalen deuren met glas zijn namelijk zwaar. Er bestaan tal van verschillende mechanismen om er voor te zorgen dat stalen binnendeuren op maat / stalen deuren met glas op maat toch nog gemakkelijk openen en sluiten. Hieronder lichten wij ook graag even deze verschillende mechanismen voor de stalen deuren die wij op maat kunnen maken voor jou toe. Zo maken wij stalen taatsdeuren op maat, stalen schuifdeuren op maat en ook stalen scharnierdeuren op maat.

Stalen deuren op maat met verschillende mechanismen

Bij Volders kan je verschillende soorten stalen deuren laten maken, met verschillende mechanismen. De bekendste zijn de stalen taatsdeuren. Deze stalen taatsdeuren draaien. In tegenstelling tot een normale scharnierdeur zit de draai-as van stalen taatsdeuren niet helemaal aan de zijkant. Wanneer je een stalen taatsdeur op maat laat maken zit het draaipunt 10 centimeter van de zijde af. Dit om er voor te zorgen dat de zware stalen taatsdeuren toch zonder veel moeite open en dicht gaat. Kies jij voor stalen scharnierdeuren op maat? Dat kan zeker, maar dan moet er goed worden nagedacht over de constructie van deze stalen scharnierdeur. Al het gewicht rust namelijk op de bevestigingspunten van stalen scharnierdeuren en de muur. Naast stalen taatsdeuren en stalen scharnierdeuren is er nog een derde veelvoorkomende variant, namelijk een stalen schuifdeur. Een stalen schuifdeur laten maken is maatwerk, waarbij het schuifmechanisme van de stalen schuifdeur op maat een cruciale rol speelt. Een stalen schuifdeur op maat is een zwaar object. Het volledige gewicht van de stalen schuifdeur hangt namelijk aan de rails. Deze dient goed bevestigd te worden in de muur om zo problemen te voorkomen. Heb jij advies nodig over welk mechanisme geschikt is voor jouw stalen deur? Laat vrijblijvend wat weten! Onze experts zitten klaar om jouw project te bespreken, en indien gewenst een gepaste offerte uit te brengen.

Meer weten over een stalen deur op maat?

Stel hieronder vrijblijvend een vraag of neem contact op. Wij geven graag advies en bieden indien gewenst een oplossing op maat.

Bekijk ander maatwerk voor in huis