Onze buitentrappen.

Praktisch en ook nog eens heel duurzaam.

Buitentrappen zijn er in allerlei vormen en maten. Iedere woning is desnoods anders. Daarom is het belangrijk dat jouw buitentrap perfect aansluit bij de rest van jouw woning. Uiteraard moet de trap praktisch in orde en vooral veilig zijn. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Een buitentrap is vaak een opvallend en monumentale constructie. Bij Volders streven wij naar een perfecte balans tussen het praktische en het esthetische in al onze constructies. Uiteraard betrekken wij u vanaf het begin bij dit proces, zodat het resultaat uiteindelijk een combinatie zal zijn van uw wensen en onze vakkennis.

Natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van een buitentrap is veiligheid. Ongeacht de weerstoestand moet de trap goed te betreden zijn, zonder het gevoel dat je uit kunt schuiven. Bij Volders hebben we al vele jaren ervaring in het maken van buitentrappen die zowel praktisch als esthetisch aan alle eisen voldoen. 

Een buitentrap kan gemaakt worden uit verschillende materialen zoals bijvoorbeeld staal of aluminium. Soms is het nodig om een trap, afhankelijk van het materiaal, te behandelen tegen de weersomstandigheden. Het is uiteraard belangrijk dat de trap lang mee zal gaan. Hier zullen wij u ook vanaf het begin in begeleiden, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. 

Bekijk eerdere projecten

Meer projecten bekijken?

Bekijk dan onze Instagram feed!

Interesse in een stalen buitentrap?

Praat er over met onze expert!

Bekijk ook

staalconstructies

Overzicht van alle

Bekijk ook

hekwerken

Bekijk onze laatste projecten op Instagram

Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op! Een vraag stellen kanĀ hier.