Een scheiding of balustrade plaatsen?

Een scheiding of balustrade kan verschillende functies hebben. Beiden zijn hetzelfde concept, zo zijn het namelijk allebei 2d-vlakken. Deze vlakken kunnen dan weer uit verschillende materialen bestaan, zoals glas of hout. 

Het verschil zit hem in de functie van het doeleinde van het product. Het doel van een scheiding is namelijk privacy verkrijgen. Een scheiding zien wij dus bijvoorbeeld terug tussen terrasjes van appartementen. Een beetje privacy is voor iedereen wel fijn van tijd tot tijd. Een eenvoudige scheiding biedt hiervoor de perfecte oplossing. Maar ook rondom woningen kan een scheiding voor privacy zorgen, al hebben we het dan wel vaak over kleinere kiertjes en open ruimtes rondom de woning zelf.

Een balustrade heeft dan weer als doel veiligheid. Een balustrade komt vaak voor bij een trap of op de bovenste verdieping van een woning. Een balustrade biedt houvast aan de persoon op de bovenste verdieping of op de trap. Uiteraard kan een balustrade in geen enkele woning ontbreken.

Meer weten over de verschillende scheidingen en balustrades? Bekijk hier onder gerust enkele eerdere projecten of neem contact op met onze expert!

Bekijk eerdere projecten

Meer projecten bekijken?

Bekijk dan onze Instagram feed!

Interesse in een schutting of balustrade?

Praat er over met onze expert!

Bekijk ook

poorten

Overzicht van alle

Bekijk ook

overkappingen

Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op! Een vraag stellen kan hier.